100 MILLIÓÉRT FELÚJÍTJÁK ÉRDEN A KINCSES ÓVODA UDVARÁT?! Vajon ki az, aki a legjobban “megtippelte” az összeget?
2018. november 24. írta: BoldogÉ

100 MILLIÓÉRT FELÚJÍTJÁK ÉRDEN A KINCSES ÓVODA UDVARÁT?! Vajon ki az, aki a legjobban “megtippelte” az összeget?

rekortanudvar-s-ter-hu.jpg 

Döntés alatt áll a érdi Kincses Óvoda és Apró Falva Bölcsőde legújabb projektjének megvalósítása, amely a zárt játszóudvar felújítását takarja.

Hogy elhelyezhessük a munka volumenét, álljon itt a kiírás főbb vonalakban:

kerites.jpg

Az intézmény együttese körül új, elemekből álló kerítés épül. Ez az új kerítés 285m hosszú, természetesen a hozzátartozó alapozással együtt kell megépíteni. A lábazat és a kerítésmezők előregyártott elemekből készülnek, a kerítés része lesz három egyszárnyú és egy kétszárnyú kapu.

A kertészeti feladatok kicsivel több, mint 2000m2-en jelentenek munkát, talajelőkészítést és növények megfelelő telepítését. A zöldfelület egy részén öntöző berendezés készül.

kincseovoda-udvarterv.jpg

A gyerekek játszóudvarát korcsoportok szerint tagolják, ami 6 tematikus játszóudvart takar az építése terveknek megfelelően.

Az ovisok kapnak hintákat, kisgőzösöket, mászókát, hintákat és még néhány játékot, bölcsődések számára is telepítenek mászókákat, több csúszdát és homokozókat.

Mindemellett bejáratokat akadálymentesítenek illetve az udvarhoz tartozó hibás járdaszakaszokat kijavítják, valamint két kisebb lehajtó is készül.

A pályázatokat felbontották, annyit érdemes még tudni, az ajánlatkérő (Érd városa) e célból rendelkezésre kerete nettó 94.488.189 Ft.

Lássuk kik pályáztak:

A jólismert érdi General-Invest Bau - több ovi építés kötődik a nevéhez - nettó ajánlati ára kicsit magasabb: 95.411.907, ezzel elméletileg kicsúsztak.

A második pályázó, a tavalyi évben a semmiből fél milliárdos üzletet szakító, szintén érdi Káblán Bau, ők nettó 96.417.275 Ft-ért vállalnák. Kicsit sok ez is.

Ki lehet a befutó?

A harmadik pályázó, az óvodától nem messze székhellyel rendelkező Green Lords Kft (Székhely: 2030 Érd, Felső utca 74.). Az ő nettó ajánlati áruk 94.472.285 Ft, szinte forintra pontosan kimerítené a keretet.

A cég mindössze 2 éve alakult a cég, tavalyelőtt 14 millió volt az árbevételük, tavaly 122 millió. Sok ember nem dolgozik náluk, mert 2017-ben a minimálbér felét sem érte el a cég éves személyügyi kifizetése.

A cég feltüntetett tulajdonosa Keller Károly Ferenc érdi bejelentett lakcímmel rendelkező férfi, aki a hivatalos adatok szerint a cég vezetését is ellátja.

Ezek után kíváncsian várjuk, ki fogja személyesen megcsinálni az udvart.

címlap: illusztráció

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9714391066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása