VÉGÜLIS, ÉRDEN IS LEHETNE DISZNÓFUTTATÁSOKAT RENDEZNI! A dagonya a vasútállomás környékén már készen áll
2018. december 09. írta: BoldogÉ

VÉGÜLIS, ÉRDEN IS LEHETNE DISZNÓFUTTATÁSOKAT RENDEZNI! A dagonya a vasútállomás környékén már készen áll

dagonya-erd-allomasnal01.jpg

Nehéz azt mondani, főleg a rossz idők beköszöntével, hogy legyenek türelemmel az vasútállomásoknál közlekedők, ha kritikán aluli tereppel találkoznak.

dagonya-erd-allomasnal03.jpg

dagonya-erd-allomasnal05.jpg

Egyik olvasónk küldte ezeket a dagonyázós képeket Érd állomás mindkét oldaláról. A képek tegnap reggel készültek, ebből látható, hogy itt akkor lesz jobb a helyzet, ha megérkezik egy komolyabb lehűlés, addig csak a bosszankodás marad.

dagonya-erd-allomasnal02.jpg

Olvasónk a Csalogány utcai és a Tolmács utcai lejárat környékét vette alaposabban szemügyre, ahol megközelíthetjük az aluljárót. A Csalogány utcánál az árok szélére felszórt minimális murva mellett az oda leszúrt balesetveszélyes betonvas mutatja az utat.

Elhelyeztek még a kihívásokat kedvelők részére még némi deszkaanyagot is, amely vizes, sáros időben nem gyengén veszélyes. A terep egyenetlensége nappal nem annyira zavaró, de a sötétben nem látni, a közvilágítás fénye ugyanis oda már nem jut el.

Feltesszük azt az egyszerű kérdést:

Vajon mire van szükség ahhoz, hogy az építtető tisztességesen álljon a kényszerből oda engedett gyalogosok testi épségének a megóvásához?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3414466316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása