MÉG EGYSZER AZ ÉRDI “BEFALAZOTT” NÉNIRŐL! Csak az önkormányzatnak kell megcsinálnia, ami a dolga
2018. december 15. írta: Cseri Pali

MÉG EGYSZER AZ ÉRDI “BEFALAZOTT” NÉNIRŐL! Csak az önkormányzatnak kell megcsinálnia, ami a dolga

haz_1.jpg

Nemrég már írtunk róla és sokan véleményt nyilvánítottak, hogyan történt meg egy morbid vígjátékba illő jelenet az Antal utcában. Ilyet szinte még kitalálni sem lehet. Ha valaki nem hallotta még, az Antal utcában annyira belevágtak az Aba utcai hídhoz vezető út készítésébe, hogy az egyik háznál nem hagytak kijárót a szakemberek.

Aztán jöttek persze a kommentek, hogy nem is azon a helyen van a kapu, milyen hülyeségeket írunk itt mi összevissza. Majd egy családtag hozzászólása rendet vágott a sorok között:

“Ne haragudj de az én édesanyám házáról van szó. Ott éltem ott dolgoztam. 1995-ig autószerelő műhelyem volt és azon a hídon álltak be illetve ki az autók. A hidat 1997 után vitte el víz. Mivel ott van a kapu és a garázs, ezért hiába ötleteltek mások hogy a túl oldalról álljunk be (ahol amúgy ugyan úgy hidat kéne csinálni gondolom saját költségből”

erdi_hid.jpg

Mint azt láthatják, el is küldte a képet a hídról, illetve a megvalósult tervrajzot, ami szerint építették a műhelyt.

erdrajz.jpg

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7914487164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása