ÉRDI HUMORZSÁKOK: Új oldaláról mutatkozik be Szörényi-villa lakó, Búvárkund Karcsi és Csürhés Pitta társulata
2018. december 16. írta: BoldogÉ

ÉRDI HUMORZSÁKOK: Új oldaláról mutatkozik be Szörényi-villa lakó, Búvárkund Karcsi és Csürhés Pitta társulata

tma-bacs-simo.jpg

Így a hétvégén szeret az ember kikapcsolódni, főleg ha olvasásra adja a fejét a neten.

Persze, hogy ilyenkor is ráklikkel a helyi oldalakra és még bele is olvasgat. A Központi Tájékoztató Iroda utasításait híven követő helyi pártszócsövön, az Érdmost-nak nevezett - a helyi adófizetők több, mint 150 milliójából is finanszírozott - oldalon a helyi állampárt tagozatának aktuális böffenetét lehetett olvasni.

Nem terhelénk Önöket hosszabb idézetekkel, ha valaki kellő bátorsággal és elszántsággal rendelkezik, akkor vesse rá magát a közleményszerűségre a fenti linken, igazi, a helyi anti-kreativitást megtestesítő tákolmány.

Mi, akik edződünk már néhány éve a kormánypropagandán, már csak mosolygunk, hogy mennyi hülyeséget össze tudnak hordani. Na, jó van az a pénz, amiből már a gerincet régen elfelejtve, gyomrot folyamatosan cserélve bírják a helyi sajtószalagmunkások a gyűrődést.

Mondjuk nekik eddig sem kellett szellemi túlórával összezavarni a napirendjüket sem, talán még a napi nyolc óra kitöltése is problémát okozott, ha nem volt valami aktuális tájékoztató, vagy szalagátvágás.

Olyan “szép, propagandaízűen” írják, hogy

“Az érdi Fidesz szerint a baloldal Érden is rendzavarást tervezhet”,

meg azt is írják, hogy

“Az érdi Fidesz a városban terjedő hírekre hivatkozva úgy véli: „a baloldali párt Szűcs Gábor vezette érdi különítménye hasonló megmozdulásokat szervez Érden is mint a fővárosban, utcai randalírozásokra és a közgyűlés anarchista jellegű megzavarására készül.”

Azért kemény ilyeneket olvasni egy olyan településen, ahol még a csatornapénzek lenyúlása sem verte ki eddig a biztosítékot.

Sőt, egy nagyobb eső közben és utána inkább dagonyáznak az emberek, mintsem felelősségre vonják a helyi politikusokat.

Tényleg attól az érdi ellenzéktől félnek, akiknek a hangját sem hallani szinte? Nem hogy az utcán, de még a közgyűlésen sem.

Hamarabb okozott Antunovits képviselő és Macsotay polgárőr éceszgéber az illegálisan lerakott betontöbjeivel problémát, mint hogy Szűcs Gáborék helyi randalírozásra gondoljanak. Ha tévednénk, akkor itt nagyon félreismertük a jelenlegi ellenzéki képviselőket.

Mondjuk az már inkább a helyi fidesz vallásúak hullagyalázása, hogy egy országgyűlési képviselő halálát összekötik a tüntetésekkel. Mondjuk nem csodálkozunk mi már semmin, mert mindent és mindenkit csupán a hatalmuk mindenáron való felhasználására használják.

Azért az kifejezetten “elegáns és szép” fordulat a helyi csicskáktól, hogy miután gazdáik megszavazták ezt a népnyúzó rabszolgatörvényt, arra hivatkoznak, hogy  legyenek tekintettel a közelgő ünnepre, arra, hogy az emberek békés karácsonyra vágynak, amelyet nem félelemben szeretnének eltölteni”

Ha nem érdekelne a közélet, még nevetnék is rajtuk!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8414491100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása