“ELKÉPESZTŐ” ÉRDI VÁROSMARKETING! Rajtunk röhög Magyarország, inkább kikapcsolták a lakosságnál is az áramot, csak ne tüntessenek.
2018. december 23. írta: BoldogÉ

“ELKÉPESZTŐ” ÉRDI VÁROSMARKETING! Rajtunk röhög Magyarország, inkább kikapcsolták a lakosságnál is az áramot, csak ne tüntessenek.

tuntetes-erd-dec22-erdikozeletikerekasztal-fboldal.jpg

Tegnap tüntettek Érden az ellenzéki politikusok vezetésével, mi körülbelül 120-150 emberre tippelünk, annyian vettek rajta részt.

Maga tüntetés körülményei váltak érdekessé, amivel sikerült is a sajtóba bekerülni és akaratlanul is az eddigi szellemi söttéségére a hatalomnak ráerősíteni. Úgy tűnik maga a tüntetés nem túl mély nyomokat hagyva lezajlott volna, ha nincsenek a helyi kis fontoskodók, csicska lelkű lények.

Amivel sikerült az országos hírek közé bekerülni, hogy ezt a nem túl számos tüntetőt sem engedték nyugodtan kifejezni véleményüket, ugyanis egész egyszerűen lekapcsolták az áramot.

Erről a Zsirkai László vezette Érdi Városfejlesztési kft döntött, ahogy írták:

“Amikor kollégáim ellenőrzést tartottak a területen, észlelték, hogy ismeretlenek rácsatlakoztak a Városfejlesztési Kft. mért elektromos vezetékére.”

Milyen izgalmas lehet, hogy egy bejelentett rendezvényen, amelynek vannak szervezői, “ismeretlenek” csakúgy rácsatlakoznak.

Idéznénk a mókás - más nézőpontból, hülyének néző - közlemény egy másik részét is:

“A szakadó esőben elkérték munkatársaim a csatlakoztatott eszközök érintésvédelmi jegyzőkönyvét. Mivel ezen papírok nem álltak rendelkezésre, tájékoztatták az illegális csatlakozókat, hogy a közvetlen életveszély elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az elektromos rendszerből az egész Főteret kizárni.

Mivel az illegális csatlakozást nem szüntették meg, társaságunk az áramszolgáltatást a rendezvény végéig szüneteltette.”

Azért ez életszerű, hogy MIUTÁN elkezdődött az esemény illetve felvezetése, ÉRINTÉSVÉDELMI ELLENŐRZÉST tartanak. Persze nyilvánvalóan ez ott mindennapos lehet, sőt gondoljuk, hogy egy őr is van ott folyamatosan, hiszen ezek szerint bárki, bármikor, csakúgy illegálisan rá tud csatlakozni ezen a helyen.

Természetesen a történet lényege az a rész, amikor arról írnak, hogy az egész Főteret kizárják a fogyasztásból.

És, miért nem intézkedtek a cég munkatársai mondjuk a rendőrség felé?

“Mivel munkatársaim a közvetlen életveszélyt percek alatt elhárították és az illegális áramvételezést megszüntették jelenleg nem tervezzük rendőrségi feljelentés megtételét az ügyben.” - írták közleményükben, vagyis igazából nem volt semmi komoly veszély.

Persze, ha ez nem lenne elég, nyomon követte a helyszínen a tüntetést - a nagyképűen Érdi Médiacentrumnak nevezett, inkább csak fidesz pártpropaganda osztálynak tekinthető gyülekezet vezetője - Fekete Zoltán, és nem értette miért akarják a tiltakozók jelképesen a helyi, minimum másfél százmillióból finanszírozott pártszócső központjánál a követeléseiket átadni.

Azt írja:

“Jómagam azonban végig jelen voltam a tüntetésen, ezért a helyszínen jeleztem, hogy készséggel átveszem ott azonnal a főtéren. A szervezők azonban nem voltak hajlandók azt átadni, csak ha elsétálok velük a 200 méterre lévő épületig.“

Értik, mint amikor a pincérnek a főnöke átadja a fekete lóvét, hogy ez még a hivatalos fizetésén felül adja neki. Úgy szerette volna Fekete is intézni. Csak nem látott már ilyet?

Nyilván ez persze csak a szokásos süketelés a részéről, nem is igazán várna épeszű ember mást tőle.

címlap: érdi Közéleti Kerekasztal

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8814508624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.12.23. 21:50:34

minden tetves szar munkára van ember, ebben a retek országban.

remélem feketeevtárs, aki egy szarlelkű fityeszdroid, ha este belenéz a tükörbe, akkor pofán köpi magát.

az lenne a minimum!

anonimas 2018.12.23. 23:47:13

Nekem a "Csőzike- show" egyáltalán nem tetszett. Országos propagandát kapott a villanyoltással, T.M.A. pedig kérhet magának egy kávét, mert nem foglalkozik az ellenzéke a húzósabb HELYI ügyekkel. Pl-ul, amivel az ÁTLÁTSZÓ szőrmentén.
süti beállítások módosítása