LÁTOTT MÁR SEGGNYALÓ “PARÓDIÁT”! Bagi-Nacsa a köztévén: ők hajlandóak kinyalni a regnáló politikusok hátsóját
2019. január 01. írta: BoldogÉ

LÁTOTT MÁR SEGGNYALÓ “PARÓDIÁT”! Bagi-Nacsa a köztévén: ők hajlandóak kinyalni a regnáló politikusok hátsóját

bagi-orbanparodia.jpeg

Egy valamire való humoristától kritikát, vagy vicceset hall az ember, ha a hatalom képviselőjéről kell néhány szót szólnia.

Úgy tűnik, ebben is szeretne újat nyújtani a köz(párt)média stábja. Nem is kellett messzire menniük, hiszen gyorsan találtak is erre jelentkezőket a Bagi-Nacsa páros személyében.

Elég annyit röviden jellemzésként a produkcióról elmondani - amit a lenti linken bárki megnézhet - hogy nem egy elképzelt, hanem egy  aktuális Fideszes kampányszöveget mondtak el, mintha Orbán Viktort parodizálnák. Nem tudjuk mit gondoltak, mert ez inkább siralmas és szánalmas volt, mint vicces, hiába akart  Bagi Iván Orbánra hasonlítani a köztévé szilveszteri műsorában:

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim! Gyorsan elrepült ez az év, még egyszer mondom, elrepült. De mi idén is megvédtük Magyarországot és egész Európát. Mondjuk ezért csak Magyarország hálás. A Vidi szépen menetelt az Európa-ligában, Marco Rossi pedig jött, látott, és győzött. Most már a válogatottban is nagyszerűen működött az Orbán–Kádár-tengely a védelemben. Sosem gondoltam volna, hogy ezt egyszer kiejtem a számon. Van még tennivalónk bőven. 2019-ben is meg kell védenünk határainkat, sőt meg kell nyernünk az európai parlamenti választásokat is ahhoz, hogy megerősítsük pozíciónkat az öreg kontinensen. 2019-ben is hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

A teljes adás itt, az Orbán "paródiát" a 46. percnél keressék.

Most már újra lesznek állami humoristák is.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6214526322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása