ÉRDEN IS BÍRJÁTOK KI MÉG 10 NAPIG! A Fidesz dézsma levelét rajongóinak addig ígéri
2019. január 05. írta: BoldogÉ

ÉRDEN IS BÍRJÁTOK KI MÉG 10 NAPIG! A Fidesz dézsma levelét rajongóinak addig ígéri

orban-meszaroslorinc.jpg

Amint arról mi is írtunk már, az EP kampányra hangolás kezdeteként a nagyobbik kormánypárt levelet küld rajongóinak, amelyben pénzt kér tőlük.

Az egyik lakájmédiabeli cikk szerint január közepéig fogják a hírek szerint legkésőbb kézbesíteni. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá a nagyobbik kormánypárt “erőfeszítéseihez”. Persze, mielőtt ebből messzemenő következtetést vonnánk le, egyszerűen arról van szó, ez is egyfajta indikátor a párt vezetői részére, milyen a támogatottságuk.

Természetesen minden forint jól jön a pártkasszába, de ebben az esetben fontosabb annak felmérése, hogy ebből a fajta támogatásből az eddigiekhez képest több, vagy kevesebb érkezik-e. Ebből a párt levonhatja a megfelelő következtetéseket, mennyire szimpatizálnak velük.

A levélben is szó esik persze, nem meglepő módon, a közelgő választásról és annak mesterségesen feltupírozott állítólagos tétjéről.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7514537542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása