EZUTÁN HELYBEN MEGOLDHATJUK! Megkezdte működését az Érdi Járásbíróság
2019. január 05. írta: BoldogÉ

EZUTÁN HELYBEN MEGOLDHATJUK! Megkezdte működését az Érdi Járásbíróság

jarasbirosag-erd-berlemeny.jpg

A Budapest Környéki Törvényszék 14. járásbíróságaként megkezdte működését január 1-jén az Érdi Járásbíróság, amelynek az illetékességi területe Érd, Diósd, Százhalombatta, Pusztazámor, Tárnok, Törökbálint és Sóskút településekre terjed ki.

Az ügyfeleket a bíróság földszintjén található Ügycentrumban fogadják a bírósági dolgozók. Az Ügyfélcentrumban két munkaállomáson van lehetőség az ügyek intézésére, iratok beadására és tájékoztatás kérésére. Ezen túlmenően az ügyfelek számára az Ügyfélcentrumban lehetőség van iratok tanulmányozására kényelmes körülmények között.

Az Érdi Járásbíróság épülete az Érd, Felső utca 43. szám alatt található. A bíróság központi telefonszáma: 06-23-585-900, központi fax száma: 06-23-232-238, elektronikus elérhetősége: birosag@erd.birosag.hu. A bíróságon az ügyfélfogadás az Ügyfélcentrumban történik, a jogi képviselővel nem rendelkező ügyfelek számára bírósági szolgáltatásként az Ügyfélsegítő is a rendelkezésre áll.

Az Érdi Járásbíróság engedélyezett bírói létszáma 18 bíró, a bíróság megbízott vezetője: dr. Liziczay Sándor.

(birosag.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4214537654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása