ELKÉPESZTŐ ÉRDI KÖZÖSSÉGI TÉR: Együtt pisilhet és kakilhat akár a T. Mészáros-Bács-Simó trióval!
2019. január 06. írta: Cseri Pali

ELKÉPESZTŐ ÉRDI KÖZÖSSÉGI TÉR: Együtt pisilhet és kakilhat akár a T. Mészáros-Bács-Simó trióval!

szennyvizatemelo_kocsag_u_2_szam_alatt.jpg

Érdekes "leletre" bukkantunk az önkormányzat anyagait böngészve, mondhatni igazi érdikumra leltünk.

Megható gesztussal, Kócsag utca 2. szám alatt egy ősi szennyvíztelepet közösségi térnek minősített át az érdi önkormányzat.

Őszintén reméljük, hogy készült hatástanulmány, és létezik  környezetvédelmi fedezete is a lakóterületi fejlesztésnek. A közösségi tér lelke ugyanis a városrész szennyvíz-átemelője egy háztáji hulladékdepó és egy utcasarki szemétlerakat imponáló közelségében.

A szennyvíztelep átsorolásában nincs semmi kisstílűség ahhoz képest, hogy a vágánybővítéssel sújtott városrésznek egyetlen árokkivezetése sincs az évtizedes vízrendezési tervek és beváltatlan ígéretek ellenére. A töltésről származó vasútvizeket rendületlenül a régi talpárok hulladékaival  terelik a családi házak alá, mert az uniós vasútfejlesztés árokkivezetések nélkül lett hátrahagyva a városvezetők meg addig behunyják a szemüket. Így aztán egy zárt kapu mögötti, büdös, szennyvizes közösségi tér jogos büszkesége lehet a városfejlesztésnek.vizallas_a_vizoraleolvasoval.jpgÉs felemelő alkotás ahhoz az ártalomhoz  képest, amik a városrész családi házainak pincéiben, szint alatti kazánházaiban és vízóraaknáiban láthatók.

Önök milyen közösségi tevékenységet csinálnának itt szívesen?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8914541212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása