T.MÉSZÁROS ÚJABB ÉRDI ÁMOKFUTÁSA: A Gulágra elhurcoltak megemlékezésén  múlta alul önmagát!
2019. január 08. írta: BoldogÉ

T.MÉSZÁROS ÚJABB ÉRDI ÁMOKFUTÁSA: A Gulágra elhurcoltak megemlékezésén  múlta alul önmagát!

tma.jpg

T. Mészáros András nem hazudtolta meg önmagát, szürreális stand up-osként a derű rózsáit varázsolta hidegtől piros arcunkra az Érdről 1945-ben szovjet hadifogoly-és munkatáborokba elhurcolt emberekre emlékező beszédével.

Vagyis először mosolyogtunk, utána inkább a felháborodástól volt piros az arcunk, attól, hogyan sikerült meggyaláznia ezeknek az érdi embereknek az emlékét. Mert mi jutott szegény eszébe erről a tragédiáról is? Na, kitalálják? Bizony, nem más mint a rabszolgatörvény! És az, hogy akik nem akarják szénné dolgozni magukat, azok kollaboránsok és hasonlók. Ezzel egyszerre sikerül gyaláznia a régi polgárokat és a mostani lakosság jelentős részét is. Azért ez nem kis teljesítmény.

Putyin pincsijének érdi vazallusa oktatja a népet, ahelyett, hogy szégyellné magát saját pártja helyett is, akik mindenre képesek azért, hogy a haverok zsebeit degeszre tömjék.

Az a T. Mészáros akarja leckéztetni az érdieket, aki úgy viselkedik az ünnepségeken, akár egy bolsevik párttitkár. Akinek az alpolgármestere lecsürhézte az érdiek jelentős részét.

Aki még ennyi idősen sem tud tisztelettel emlékezni, helyette aktuálpolitikai slejmet köhög fel a torkán, valószínűleg központi utasításra, az nagyon nagy gáz.

Sajnálhatjuk, hogy ilyen méltatlan ember tölti be Érd polgármesteri funkcióját, akinek valószínűleg egyetlen önálló gondolata, kreatív megmozdulása sincsen.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9914548160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2019.01.08. 17:50:22

Akit ti akartok az méltó társa , valamikor spanok voltak vagy szerintetek ez a senkiházi Csőzik , hogy lehetett alpolgármester ! Szerencse , hogy ebben a városban vagyunk egy páran akik nem idióták mint ti ! És a végére újfent leírom ne politizáljatok mert hülyék vagytok hozzá !
süti beállítások módosítása