ÉRD 40 - 40 ÉRD: Szelfizzen, játsszon és nyerjen!
2019. január 13. írta: BoldogÉ

ÉRD 40 - 40 ÉRD: Szelfizzen, játsszon és nyerjen!

erd-wikipedia.jpg

Ebben a hónapban ünnepeljük Érd városi rangra emelkedésének 40. évfordulóját.   

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár januártól decemberig tartó, 2 fordulóból álló ingyenes programsorozata különféle feladatokkal, foglalkozássokkal és rendezvényekkel várja Olvasóit. A játékos feladatokra családok, maximum 4-5 fős baráti társaságok jelentkezését várjuk, de az egyéni indulókat is szívesen fogadjuk. A könyvtár látogatók, a jelentkezéseket, és a feladatmegoldásokat januártól adhatják le személyesen vagy a könyvtár honlapján keresztül!

Folyamatos csatlakozási lehetőséget biztosítanak az év közben kedvet kapó indulóink számára is, az egyes feladatok teljesítése nincs külön határidőhöz kötve: egyesével, vagy akár többet összegyűjtve is leadhatóak/beküldhetők legkésőbb szeptember 20-ig, arra azonban figyeljenek, hogy utólagos javításra nincs lehetőség.

Az év során megrendezésre kerülő és a programsorozatuk részeként meghirdetett rendezvényeiken, a részvétel nem kötelező, de plusz pontot ér, melyet egy selfi-vel lehet igazolni!

Az első forduló zárására októberben kerül sor, a pontos dátumról értesítik a résztvevőket.

Ezt követően kerül meghirdetésre év végéig tartó fotómontázs pályázat, melynek részleteiről később adnak tájékoztatást.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1914559404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása