KÁVÉFŐZŐS CSALÓ: Nem akart sok pénzt adni érte, inkább átragasztotta a vonalkódját
2019. január 14. írta: Cseri Pali

KÁVÉFŐZŐS CSALÓ: Nem akart sok pénzt adni érte, inkább átragasztotta a vonalkódját

renor.jpg

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki egy helyi áruházban egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztotta egy több mint százezer forint értékű kávéfőzőre, majd a terméket így vitte a kasszához.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves férfi 2018. január 13-án 17 óra körüli időben egy budaörsi áruházban egy több mint százezer forintos kávéfőzőt levett a polcról és a dobozán található vonalkódra egy olcsóbb kávéfőző vonalkódját ragasztotta. A férfi ezt követően a terméket a kasszához vitte, ahol az olcsóbb értékű terméket kívánta kifizetni. A pénztáros észlelte, hogy az eredeti vonalkódra egy másik vonalkódot ragasztottak. Az áruház biztonsági szolgálata a férfit a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5014561958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása