ÉRDI INDULÓKKAL ZAJLIK A SEGGNYALÓ MAGYAR BAJNOKSÁG: a T.Mészáros-Aradszki duó hol végez majd?
2019. január 19. írta: BoldogÉ

ÉRDI INDULÓKKAL ZAJLIK A SEGGNYALÓ MAGYAR BAJNOKSÁG: a T.Mészáros-Aradszki duó hol végez majd?

seggnyalas-tollkoptato-blogspot-hu.jpg

“A seggnyalás a legnépszerűbb sportágunk. Ebben már világbajnokok vagyunk.”- írta nemrég egy kirúgott újságíró- legenda, felmutatva a mai rezsim lényegét, és azt, hogy sajnos miben a legjobb ma a magyar.

Persze nem mindenki, vannak kivételek, el is vannak lehetetlenítve rendesen. És nem mindenki nyal segget, van, aki csak szagolja, és olyan is akad, aki a seggnyaló után megtörli szépen. Mert a valagat ki kell törölni, és az uralkodó valagat persze, hogy nem az uralkodó törli ki, vannak direkt arra a célra tartott vazallusok.

Persze nem mindegy, hogy milyen az a segg, mennyire szőrös például, a politika segge nem szőrös, azért lehet tükörsimára nyalni.

Ezt nagyon szépen lehet modellezni. Ha vagy annyira mazochista, akkor nézel politikai elemző műsorokat, és ott azt látod, hogy a nyilvánvalót, amit már a szomszéd kutyája is kívülről ugat, például Orbán Malaca Mészáros Lőrinc ügyeit is megmagyarázzák. Nem volt még olyan, soha, hogy valamilyen ügyben kiálltak volna, hogy bocs, ez tényleg gáz, elrontottuk. Nem. Soha nem történt ilyen. Vagy ott szegény 5. párttagkönyv tulajdonosa, aki 18 éves lányt gyaláz publicisztikának álcázva. És nem szólal meg senki azon az oldalon, és nem határolódik el nyilvánosan.

Persze, ha találkozol a jobboldali barátaiddal, akik igazán azok, ők megmondják, mennyire gáz az egész. Mert látják, mi zajlik, és szomorúak miatta. Nem ezt akarták. Tévedés ne essék, az igazi konzervatív jobboldal nem a parlamentben és az önkormányzatokban van, hanem a hétköznapokban.

Érden is így van, akárcsak a többi városban. A morál elballagott a fideszes funkcionáriusoktól ők már csak a segget látják. És beindul a pavlovi reflex szépen és elindulnak a valagnyaló olimpián.

Szerintük nem is tehetnek mást.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9014572452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lyukaszsak 2019.01.20. 08:06:55

Olvastam aFacebookon,hogy vissza fizetik a csatorna pénzt,csaka felét 2,6milliárd,17ezer lakosra az összes befizetet összeg durván 4,2 milliárd amit bankba fizettük be ami még kamatoztt is hol apénz másik fele? nagy VezérünkT Mészáros a csatorna befejezése után még teljes összeget igért,ahogymúlt az idő mindig kevesebbet.ugynakkor volt miniszter kijelentette a teljes összeg vissza jár kametostól.Ezt Hódmezővásáron már rég vissza fizették.Szeretném ha mélyebre leásnának acikkükbe.
süti beállítások módosítása