KORMÁNYZATI OLDALRÓL TÁMADJÁK AZ AUDIS SZTRÁJKOLÓKAT! Megpróbálják a sztrájkolókat befeketíteni?
2019. január 29. írta: BoldogÉ

KORMÁNYZATI OLDALRÓL TÁMADJÁK AZ AUDIS SZTRÁJKOLÓKAT! Megpróbálják a sztrájkolókat befeketíteni?

parraghlaszlo-youtube-com.jpg

Elképesztő nyilatkozatot tett és sokadszor degradálta a magyar embereket Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a győri sztrájk kapcsán.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Világgazdaságnak arról beszélt:

"Az események erősen rongálják a Magyarországról alkotott befektetői képet, amely eddig megbízhatóságot és kiszámíthatóságot mutatott."

Parragh szerint a győri sztrájk a lehető legrosszabb pillanatban zajlik, ugyanis a németországi autóipar nincs könnyű helyzetben, a helyi szakszervezetek pedig erős nyomást gyakorolnak a gyártókra, hogy vigyék haza a külföldi termelési kapacitásaikat.

Ezt természetesen a sztrájkolókkal éppen alkudozó Audi, az oldalán is jól láthatóan lehozta, mintha valamiféle értékkel bírna.

Vajon Parragh agysejtjei félrecsúsztak, vagy előre betanították ezt a szöveget neki? Nem is értjük, hogyan mondhat ilyet egy magyar ember, hogy egy jogos, jogszerű sztrájk rongálja az országról alkotott befektető képet. Ez egyszerűen skandalum. Persze Parragh és a kormány is nagyon szeretné, ha engelmes, lehajtott fejű és félénk magyarok dolgoznának a cégeknél, akikkel bármit meg lehet tenni. Lehet büszkélkedni a külföldi tőkének, gyertek itt szét lehet dolgoztatni a prolikat. Nagyon meg lehet ijedve a Fidesznél, mert már látják ők is, hogy a győri Audis-sztrájk fordulópont a gazdaság- és társadalomtörténetben:

VÉGRE ERŐS ÖNTUDATRA ÉBBEDHETNEK AZ EDDIG MEGFÉLEMLÍTETT MUNKAVÁLLALÓK.

Itt már ez a fajta olcsó munkaerő- imidzs IS a tét, nemcsak önmagában a bérkövetelés megvalósítása. És kétségbeesésükben gyorsan kerestek egy erre alkalmas hűbérest, akivel ki lehet mondatni ezeket a súlyos, munkavállaló- ellenes mondatokat.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8914596958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása