PÉNTEKTŐL ÉRDLIGETEN ÉS TUSCULÁNUMBAN ÚJ FOGORVOSOK! Ha itt lakik, búcsúzhat az eddigi dokitól
2019. január 30. írta: BoldogÉ

PÉNTEKTŐL ÉRDLIGETEN ÉS TUSCULÁNUMBAN ÚJ FOGORVOSOK! Ha itt lakik, búcsúzhat az eddigi dokitól

fogorvos-szekelyhon-ro.jpg

Az önkormányzati kötelező feladatok között szerepel az egészségügyi alapellátás, amelynek keretében biztosítják Érden is a fogászati ellátást.

Ennek keretében az érdi közgyűlés döntése alapján 2014-ben illetve 2018-ban öt évre szóló feladat-ellátási szerződés köttetett a Szép és Ép Fog Fogászati Korlátolt Felelősségű Társasággal a 2. számú és az 5. számú vegyes fogorvosi körzet alapellátási feladatainak ellátására.

A fogorvosi feladatokat a 2. számú körzetben személyesen ellátó fogorvos, dr. Filó Eszter Dorottya, aki a Megbízott alkalmazottjaként dolgozott, térítésmentesen lemondott a praxisjogáról, melyet dr. Kiss Erika változatlan feltételekkel venne át 2019. február 1-jei hatállyal.

Az 5. számú vegyes fogorvosi körzetet ellátó dr. Khazaeiheravi Behnam - aki szintén a Megbízott alkalmazottjaként dolgozott - bejelentette, hogy praxisjogáról térítésmentesen lemond, mivel önálló praxist vásárolt. A körzet működtetését változatlan feltételekkel 2019. február 1-jétől, heti 25,5-órában Dr. Rózsás Diána venné át.

Dr. Filó Eszter Dorottya és dr. Khazaeiheravi Behnam praxisjogának elidegenítésére tekintettel a 2. és 5. számú vegyes fogorvosi körzet ellátására a Megbízottal jelenleg hatályban lévő feladat-ellátási szerződéseket közös megegyezéssel meg kell szüntetni.

Ezt követően a praxisjog megszerzése érdekében előszerződést kell kötni dr. Kiss Erika és dr. Rózsás Diána fogorvosokkal, akik a fogorvosi tevékenységet a Megbízott alkalmazottjaként látnák el, ehhez szükséges a közgyűlési döntés.

Ezek után a Pest Megyei Kormányhivatal, Érdi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya adja ki a működési engedélyt, természetesen a szükséges személyi és tárgyi feltételeket alapján, amelyről az érdekelt fogorvosok nyilatkoztak, hogy rendben van.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6914598158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása