ÉRDEN ÚJ ÓVODÁT ÉPÍTENEK A REFORMÁTUSOK! Ingyen kaptak ma hozzá egy 75 MILLIÓS telket az adófizetőktől
2019. január 31. írta: BoldogÉ

ÉRDEN ÚJ ÓVODÁT ÉPÍTENEK A REFORMÁTUSOK! Ingyen kaptak ma hozzá egy 75 MILLIÓS telket az adófizetőktől

diosdiut83-erd.jpg

Mai ülésén fogadta el a képviselőtestület azt az előterjesztést, amely a térítésmentes átadásról rendelkezik.

A testület arról döntött, hogy a Diósdi út 83. szám alatti ingatlant, térítésmentesen átadják az Érdligeti Református Egyházközség részére, óvodaépítés céljára. Az ilyen típusú ajándékozásra eddig nem volt erre lehetőség, január elsejétől viszont meg van ennek jogi lehetősége, Érden rögtön élnek is vele.

Az ingatlan 4561 m2 nagyságú és 74.900.000,-Ft+ÁFA forgalmi értékű ingatlan. Az Egyházközség vállalja, hogy a hat csoportos óvodát harminchat hónapon belül megvalósítja, és a használatbavételi engedélyt megszerzi. A megállapodás során az Egyházközség kötelezettséget vállal arra, hogy az óvodába felvett gyermekek 80 százaléka érdi legyen.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata javára 15 éves időtartamra elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeznek be az ingatlan-nyilvántartásba.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8214600968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása