ÉRDI RENDŐRÖK A JÉGEN! Csúszkálás előtt okították a kisiskolásokat
2019. február 02. írta: Cseri Pali

ÉRDI RENDŐRÖK A JÉGEN! Csúszkálás előtt okították a kisiskolásokat

erdirendorok.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai január 31-én az érdi jégcsarnok edzőtermében 325 helyi kisiskolásnak tartottak bűnmegelőzési foglalkozást.

A gyermekek és kísérőik az újonnan átadott jégcsarnokban a megelőzési szakemberektől játékos formában kaptak bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat. Az interaktív előadáson a népes hallgatóság meséken keresztül értesülhetett a korosztályuk sérelmére leggyakrabban elkövetett bűncselekményekről, azok felismeréséről és az áldozattá válás megelőzéséről.A bűnmegelőzési kollégák prevenciós célzattal beépítettek az előadásba a 7-8 évesek által megtapasztalható veszélyforrásokat. Felhívták a figyelmet többek között a média veszélyeire és a közlekedés veszélyeire. Szó esett a 112-es általános segélyhívó felelős használatáról, a segélyhívások során közlendő információkról és a szám jogsértő használatának következményeiről. A gyerekek az előadáson aktívak voltak, kötetlen beszélgetés keretében tették fel a kérdéseiket, mondták el saját tapasztalataikat.

 

A police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1614603482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása