SIMICSKÁT SZERDÁN A G-NAPON MÉG EGYSZER ALÁZZÁK! Magyar Nemzetre keresztelik a Magyar Időket
2019. február 02. írta: Cseri Pali

SIMICSKÁT SZERDÁN A G-NAPON MÉG EGYSZER ALÁZZÁK! Magyar Nemzetre keresztelik a Magyar Időket

geci.jpg

2015 február 6-a volt az a pillanat, amikor teljesen biztossá vált, hogy  Orbán Viktor és Simicska Lajos végleg összerúgták a port, és a bajszuk is összeakadt, legalábbis képzeletben. Ennek az összeakadásnak az lett a hozadéka, hogy a fideszes médiabirodalom kicsit letérdelt, a Magyar Nemzet és a Hír Tv akkori tulajdonosa eltávolította az érdekeltségeit a párt közeléből. Gyorsan áthangolták  Magyar Nemzetet, amely hirtelen kritikussá vált az Orbán-kormánnyal szemben.

Február 6. volt a nap, amikor az újság és a tévé vezetésének nagy része otthagyta Simicska Lajos cégeit, hogy Orbán Viktor mellett tegye le a garast.  Ezek után épült ki a jelenlegi fideszes médiabirodalom, a Magyar Idők napilap vezérletével. A Magyar Nemzet maradt egy egykori orbánlegjobbbarátja kezén, aki aztán elkövette a legecizést, ami a médiatörténeti könyvekben is benne lesz majd, egyetemem is tanulhatják majd a fiatalok.

Most úgy tűnik, Orbánék velős bosszúja a tetőpontra hágott a Magyar Időket, amit a Nemzet ellen hoztak létre, a jövő héten átnevezik Magyar Nemzetre.

A Magyar Idők szombati lapszámának 8-ik oldalán jelent meg a rövid közlemény, “a Magyar Idők napilap nevet vált, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni”. Közölték még továbbá, hogy a névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát, a kiadó személyét, és hogy a Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is.

Az át-vagy visszahangolás napja pedig...soha nem találná ki!  Bizony a G-nap, azaz február hatodika.

Teljes a leszámolás.


A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr814604122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása