MENNYI?! 2 MILLIÓT MELYIK ÉRDI AUTÓBOLOND ADNA EGY TRABANTÉRT? Persze, alig mentek vele!
2019. február 03. írta: BoldogÉ

MENNYI?! 2 MILLIÓT MELYIK ÉRDI AUTÓBOLOND ADNA EGY TRABANTÉRT? Persze, alig mentek vele!

trabant-regi5ezerkm-hasznaltauto-hu.jpg

A kelet-német kisautó jelen példányát olyan keveset használták, hogy szinte még bejáratósan újnak mondható - szúrt ki egy hirdetést a Hvg.hu

A Trabant 601 idén ünnepli 55. születésnapját, az 1963-ban leleplezett, duroplaszt karosszériás kisautó sorozatgyártása 1964-ben kezdődött meg. Az egészen 1990-ig gyártott NDK népautóból több mint 2,8 millió példány készült, de ma már nagyon kevés olyan kiváló állapotúval találkozhatunk, mint amilyen ez az eladó sorba került budapesti darab:

trabant-regi5ezerkm02-hasznaltauto-hu.jpg

Az 1985 januárjában gyártott 601-es Trabi a hirdetés szerint az elmúlt évtizedekben alig több mint 5 ezer kilométert hagyott maga mögött. Az eredeti gyári állapotú, teljesen karcmentes járgány egy gyűjtemény darabja, és a hirdetője 2 millió forint ellenében válna meg tőle.

A kívül törtfehér, belül barna Trabant 601 szedán 0,6 literes kétütemű motorja 26 lóerős, mely teljesítmény egy négyfokozatú kéziváltón keresztül érkezik meg az első kerekekre.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr814605828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása