VEGYEN PÉLDÁT RÓLA, Ő ÖRÜLNE AZ ÉRDI KÁTYÚKNAK! Elképesztő videó, amit ritkán látni
2019. február 05. írta: BoldogÉ

VEGYEN PÉLDÁT RÓLA, Ő ÖRÜLNE AZ ÉRDI KÁTYÚKNAK! Elképesztő videó, amit ritkán látni

vaddiszno-videobol-nagyattilafb.jpg 

Úgy látszik, a kátyú/úti pocsolya nem egy fajokon átívelő, egyetemes bosszúság ezen a bolygón.

Például, ha dagonyázni vágyó vaddisznó lennél, lehet, hogy egy kedves pihenősaroknak tűnne az, a patagyilkos kemény aszfalt után. A videóban látható disznó is nagyon megörült a pocsolyának Debrecenben. Tudják, vannak nagyvárosi disznók is, a fővárosiakról most nem beszélek, akik beszabadulnak a lakott területekre árván érzik magukat, vándorolnak városról városra, amíg ilyen és ehhez hasonló luxus-tócsákat nem találnak. Aztán jöhet a fetrengés.

Nem messze a házunktól például néha róka okoz riadalmat, de kergettek már itt vaddisznót is a parkban. És itt mindjárt felmerül a kérdés, Önök milyen állatot szeretnének az utcájukban látni szabadon sétálni.

Disznót, kecskét, rókát, esetleg gazellát? Ha nincs elég a környékükön, szerezzenek be egyet, hogy közelebb kerüljenek a természethez.

forrás: Nagy Attila-Facebook

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7214609402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása