ÉRDI FRAPPÁNS, AVAGY BÁCS ALPOLGI VÉLEMÉNYE SAJÁT TAHÓ ÚTAKADÁLYUKRÓL! Mintha nem ismerné a várost, ahol lakik!
2019. február 10. írta: BoldogÉ

ÉRDI FRAPPÁNS, AVAGY BÁCS ALPOLGI VÉLEMÉNYE SAJÁT TAHÓ ÚTAKADÁLYUKRÓL! Mintha nem ismerné a várost, ahol lakik!

kalvariautca-erd0201_betonelem.jpg

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy a Kálvária úton lévő ingatlantulajdonosokat gyakorlatilag elzárták a külvilágtól.

Nem lenne ez annyira nagy ügy, “mindössze” 3 tucat ingatlan tulajdonosát érinti, de jól mutatja a hivatalos hozzáállást.

Kezdődött azzal, hogy nagy dérrel-dúrral adta hírül Antunovits képviselő, hogy megtisztítottak egy területet. Mondhatnánk tök jó, ha nem egy egetrengető agyamentséggel fejezte volna be ténykedését Antunovits Antal képviselő és Macsotai Tibor polgárőr éceszgéber. Az úton keresztbe tettek három hatalmas betonelemet, amelyet Antunovits Antal képviselő még meg is köszönt Facebook oldalán.

“Köszönöm Macsotai Tibor úrnak hogy sikeresen lezárta a Kálvária utat. Amit hét elején kitakarítottunk.”

Nem tudjuk, mit ért siker alatt?

Egyedül a hátán hozta fel Macsotai úr a három betonelemet? Vagy sikerült minden arra járót életben hagyni, amikor letették? Netalán stikában sikerült “elintézni” a betonelemeket valamelyik cégtől?

Ezután a siker után az egyik ottani tulajdonos az önkormányzathoz fordult, hogy ugyan már, a több mint 30 ingatlan tulajdonosa hogyan tudja megközelíteni járművel az ingatlanát?  Hogyan tudnak például a takarítást végző teherautók bemenni az ingatlanokhoz, de még sorolhatnánk.

Esetleg felmerült-e, hogy egy nyitható megoldással - ami biztosítja az átjárást - zárják le, amit az ottani tulajdonnal rendelkezők is tudnak használni?

csoszutca-erd01.jpg

Nemrég válaszolt is ezekre a felvetésekre maga Bács István alpolgármester. Elmagyarázta, hogy az önkormányzatnak joga van lezárni, mert hát olyan a terület besorolása és különben is a kérdéses terület, egy másik utca felől, a Csősz utca felől megközelíthető.

csoszutca-erd02.jpg

A mobil lezárásra annyit mondott, hogy természetesen megcsináltathatják a lakók, saját költségükön. (Egyszerűen az ott élőkből szeretnének egy kis plusz pénzt kisajtolni? Ugye ez nem fogja az illegális szemetelőket elriasztani. a szerk)

Megnéztük, hogy a válaszában említett Csősz utca felől, hogyan közelíthető meg a kérdéses Kálvária út. Jelentjük, mi nem tudtuk megközelíteni, nem jutottunk el a meglehetősen durva emelkedő tetejére.

Az persze lehet, hogy tankkal, vagy csörlővel el lehet jutni a tetőre, de nem voltunk ennyire felkészültek.

Lehet, hogy ránézett egy netes térképre, ott két dimenzióban tényleg nincs emelkedő és megnyugodott?

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9814618112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonimas 2019.02.12. 07:47:08

Honnan szedte Macsotay a betonárok-elemeket? Milyen jogszabályok alapján zár el utakat hulladékokkal az egyesülete?
süti beállítások módosítása