LEBESZÉLIK AZ ÉRDI RENDŐRÖK A KÁBSZERRŐL A GIMNAZISTÁKAT! Most éppen a szomszédban turnéztak
2019. február 20. írta: Cseri Pali

LEBESZÉLIK AZ ÉRDI RENDŐRÖK A KÁBSZERRŐL A GIMNAZISTÁKAT! Most éppen a szomszédban turnéztak

erdizsaruk1.jpg

Egy százhalombattai gimnáziumban tartottak prevenciós előadást az érdi rendőrök.Az „ELLEN-SZER” program keretében az érdi rendőrök 2019. február 18-án a középiskolai bűnmegelőzési programban résztvevő Százhalombattai Széchenyi István Gimnáziumban tartottak előadást az áldozattá válás, az elkövetővé válás megelőzésének lehetőségeiről, a kábítószerkérdés bűnözéssel való összefüggéseiről és büntetőjogi szabályozásáról.

erdizsaruk2.jpg

A program célja többek között az önálló gondolkodásra nevelés, az egyéni felelősség szerepének bemutatása, a döntési képesség fejlesztése, szociális kompetenciák, az empátia és az érzelmi intelligencia fejlesztése, valamint a fiatalok értékrendjének a társadalom számára is hasznos formálása.

erdizsaruk3.jpg

Fotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6714639332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása