KAPASZKODJANAK MEG ÉRDEN IS! Döb­be­ne­tes elő­re­jel­zés: Akár 29 fok kü­lönb­ség pár nap alat
2019. február 23. írta: Cseri Pali

KAPASZKODJANAK MEG ÉRDEN IS! Döb­be­ne­tes elő­re­jel­zés: Akár 29 fok kü­lönb­ség pár nap alat

idojaras.jpg

Mi várható vasárnap estig?

Éjszaka többnyire kissé felhős lesz az ég, de főként északon, északkeleten előfordulhatnak erősebben felhős területek is.

Holnap gyengén és közepesen felhős tájak és időszakok egyaránt lesznek. Csapadék nem várható. A helyenként még élénk északkeleti, északi szél tovább mérséklődik, holnap többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban általában -5 és -10 fok között alakul, de a fagyzugos tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 1 és 5 fok között valószínű.

Hétfőn változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhő, többórás szűrt napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél a Dunántúl északnyugati részein megélénkül, sőt ott erős széllökések is lehetnek, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között várható.

Az előrejelzések szerint kedden többnyire közepesen vagy erősen felhős idő várható. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul, nyugaton lesz az enyhébb idő.

A szerdai napon többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire gyengén felhős időre számíthatunk sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul.

A fotó illusztráció

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6614645157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása