ÉRDRŐL IS FÉLÁRON UTAZHATNAK A VONATON AZ ÁLLÁSKERESŐK: Jövő héten vehetik igénybe
2019. február 27. írta: Cseri Pali

ÉRDRŐL IS FÉLÁRON UTAZHATNAK A VONATON AZ ÁLLÁSKERESŐK: Jövő héten vehetik igénybe

erdivasut_1.jpg

A MÁV a jövő hétre 50%-os kedvezményt hirdetett: most az álláskeresők utazhatnak félárú jeggyel.

Jegyvásárlási lehetőség

Idén is biztosítanak belföldi vasúti jegy- és bérletvásárlási lehetőséget az állásbörzén mobilpénztárunkban, mely a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál kerül elhelyezésre.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a Gysev Zrt. a 2019. március 6-7. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2019. március 5-én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2019. március 8-án 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején március 6-án 10:00 - 19:00, március 7-én 10:00 - 17:00 között.

A rendezvény elérhetősége: http://hvgallasborze.hu

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3114656793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása