ILYEN MÉG NEM VOLT ÉRDEN! Soha nem látott ünnepséget terveznek a Fürdő utcaiak
2019. március 02. írta: Cseri Pali

ILYEN MÉG NEM VOLT ÉRDEN! Soha nem látott ünnepséget terveznek a Fürdő utcaiak

fordo23_1.jpg

Soha nem látott ünnepség veszi kezdetét Érden: két éves évfordulójához közeledve szerveznek a Fürdő utca lakói ünnepséget az utca át nem adása miatt.

Egy hatalmas ünnepség készülődik, melyet az önkormányzattal együtt gondoltak szervezni. Hasonló részvételre és erőfeszítésre számítanak az ott lakók a két mekkeleki képességű érdi fenoméntól, Simó Károlytól és Kopor Tihamértól, mint az utca megvalósítása során. Ha felidézzük, már annak idején is rengeteg probléma adódott.

Az át nem adási munkálatok igazán jól sikerültek: immár jó ideje nincs tábla, festés. A kapubeállóknál időnként gumigyilkos szegélyek, itt-ott leaszfaltozott aknatetők fogadják a gyanútlan Fürdő utcai látogatókat. A parkolóknál hiányzó aszfalt, néhány nyitott aknatető, így néz a mi kis utcánk, igaz információnk szerint jelen pillanatban munkaterület.

furdo34.jpg

A gumigyilkos szegélyről régebben már írtunk. Nem tudjuk, hogy a tervezőnek vagy a kivitelezőnek lehet érdekeltsége egy közeli gumis cégben, de bízvást mondhatjuk, hogy remekül sikerült a meló. Félhomályban és sötétben kifejezetten előnyösen képes az autógumikat szétnyírni, ha valaki gyanútlanul kifordul vagy befordul.

furdo37.jpg

Apropó,még mindig nincs befejezve, nem is értjük, hogy miért, holott régebben mennyire fel voltak háborodva, hogy itt minden rendben van. Tavaly májusban Kopor Tihamér képviselő már azt mondta, hogy mindjárt kész a beruházás. Lehet, hogy a képviselő egy alternatív Érd dolgait intézi egy Fideszes-univerzumban?

furdo38.jpg

Reméljük, az át nem adási ünnepségen együtt táncol majd a városvezetés az érdi polgárokkal.

furdo40.jpg

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8314663737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása