MÉSZÁROS LŐRINCÉK ADNAK ÉRDEN IS FÉL DISZNÓT? Elindult a húsvéti osztogatásuk
2019. március 10. írta: BoldogÉ

MÉSZÁROS LŐRINCÉK ADNAK ÉRDEN IS FÉL DISZNÓT? Elindult a húsvéti osztogatásuk

feldiszno-autoban-index-hu.jpg

Mit gondolnak, kapnak az érdiek is Mészáros Lőrinctől egy fél disznót?

Hosszú évek óta jelentős bevételt realizáltak Érdről, a mostanában trendi akcióból (a fél disznó osztogatásra gnodoltunk) csak nem hagynak ki bennünket!

Ennek az az apropója, hogy Mészáros Lőrinc erőművénél már osztogatják a fél disznókat. Néhány hete írta meg az Index, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Mátrai Erőmű összes dolgozója egy fél disznót kap ajándékba a vezetőségtől, ahogy fogalmaztak:

“a tulajdonos a Húsvétre és a Pünkösdre való készülődés jegyében minden család asztalánál ott szeretne lenni, ezért a munkatársakat egy, a csoport termeléséből származó félsertéssel lepi meg.”

A portál ott is volt a pénteki féldisznó-osztáson, és Huszti István kollégájuk fotói kemények, ahogy arra számítani lehetett.

Arra gondoltunk, hogy akár Érden is osztogathatnának ilyesmit, hiszen nem tagadhatja a Mészáros család, hogy gazdagodásukhoz Érd is jelentősen hozzájárult, elég csak a csatorna beruházásra, az aranyárban megvalósuló vasúti építkezésre gondolni, netalán az érdi oktatási intézmények beruházásainak brutális összegét figyelembe venni.

Vajon, azért legalább a T.Mészáros - Bács - Simó trió fog kapni!

címlap: Index - Huszti István

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7314680008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2019.03.10. 11:45:50

Természetesen! Ma megint jött az Érd szennylap! Idióta barmok vannak itt is? Nem látják egy tolvaj gazember felcsúti hogy végzi? Még van mit ellopni? Gusztusalan mocskok meddig, mikor ébredtek fel, vége?
süti beállítások módosítása