BÁCS ALPOLGI NEM ZÁRHAT DUTYIBA BENNÜNKET! Bírósági ítélet, hogy mi nem csorbítottuk a becsületét
2019. március 20. írta: Cseri Pali

BÁCS ALPOLGI NEM ZÁRHAT DUTYIBA BENNÜNKET! Bírósági ítélet, hogy mi nem csorbítottuk a becsületét

bacsistvan-bacsistvan-hu.jpg

Talán emlékeznek, nyilvánosságra hoztuk, hogy Bács István alpolgármesternek van egy 2 millió forintos kamatmentes kölcsöne, amelyet az érdi polgármesteri hivatal folyósított a részére, mielőtt beválasztották a testületbe.

Ezt az információt egyébként az érdi hivatal oldalán találtuk. Magával a kölcsönnel kapcsolatosan felvetettük,  mennyiben elfogadható morálisan, hogy amikor már nem igazán lenne szüksége rá, még mindig nem fizette vissza, hiába tesz zsebre milliós jövedelmet havonta alpolgiként.

A cikkeinkben azt is nyilvánosságra hoztuk, hogy mindezt a tényt az érdi jegyző tagadta, sőt ki is oktatott bennünket, amikor írásbeli kérdéssel fordultunk hozzá ebben az ügyben.

Bács alpolgármester nehezményezte, hogy cikkeink alkalmasak az ő becsületének  csorbítására és olyan szinten berágott, hogy a bírósági tárgyalás kezdetén azzal a nonszensz kezdeményezéssel élt, hogy adott esetben zárjanak bennünket dutyiba. Később megelégedett volna azzal is, hogy közmunkára fognak bennünket. Azért ez a gondolkodásmódjáról sokat elárul!

A bíróság bölcs ítéletében azt írta, hogy olyan tényállítást, amely alkalmas lett volna az alpolgi becsületének csorbítására, olyat nem tettünk közzé a cikkeinkben.

Persze mindez nem elégítette ki az információnk szerint, az ügyön komoly jogi stábbal és nyilván nem kevés pénzzel dolgozó Bács-csapatot, így fellebbeztek a bíróságnál.

Folyt.köv.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9914702558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása