SZÉTSZAKADT A KAMION AZ M0-SON TÖRTÉNT BALESETBEN! Érd közelében a szalagkorlátnak ütközött
2019. április 13. írta: BoldogÉ

SZÉTSZAKADT A KAMION AZ M0-SON TÖRTÉNT BALESETBEN! Érd közelében a szalagkorlátnak ütközött

baleset-m0-0413-katved-cimlap.jpg

Az ütközés következtében a kamion kereke kiszakadt, az üzemanyagtartálya felhasadt, így nagy mennyiségű gázolaj is kiömlött az útra.

baleset-m0-0413-katved-01.jpg

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion pénteken reggel az M0-ás autóút 3-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében a kamion kereke kiszakadt, az üzemanyagtartálya felhasadt, így nagy mennyiségű gázolaj ömlött ki az útra, személyi sérülés azonban szerencsére nem történt.

baleset-m0-0413-katved-02.jpg

A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a teherautót, majd biztosították a helyszínt. Az autópálya kezelő szakemberei a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd elvégezték a csúszásmentesítést. A műszaki mentés ideje alatt egy sávban haladt a forgalom, így jelentős torlódás alakult ki az érintett szakaszon - adott tájékoztattást Csámpai Attila a Pest megyei katasztrófavédők szóvivője.

baleset-m0-0413-katved-03.jpg

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8514762056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása