NAPOKIG ELŐZTÉK MEG A BŰNT, AZ ÉRDI ZSARUK! Most nem a bűnözők voltak a célkeresztben
2019. április 14. írta: BoldogÉ

NAPOKIG ELŐZTÉK MEG A BŰNT, AZ ÉRDI ZSARUK! Most nem a bűnözők voltak a célkeresztben

bunmegeloz-2019-erd-police-hu-02.jpg

Az érdi rendőrök a napokban több helyszínen is tartalmas programokkal várták az érdeklődőket.

Ezúttal az apropót a Bűnmegelőzés Napja, 2019. április 12-e szolgáltatta.

Az élménypedagógia módszerét segítségül hívva vezetett foglalkozást a bűnmegelőzési előadó április 10-én a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban. Ugyanezen a napon a kapitányság két szakembere részt vett az érdi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) ülésén, és a tagokkal a prevenció fontosságáról, annak lehetőségeiről tartottak megbeszélést.

bunmegeloz-2019-erd-police-hu-01.jpg

Az országos „Házhoz megyünk!” kampány keretében az érdi rendőrök 2019. április 11-én a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskolával közösen szervezett kerékpáros emléktúrán vettek részt, melynek állomásain a bűnmegelőzési előadó és két motoros járőr tartott tájékoztatást a bűnmegelőzés különböző aspektusait felidézve.  A túra végén a kerékpárokat az egyenruhások regisztrálták a Bike Safe nyilvántartó rendszerben.

Törökbálinton szervezte meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács az első országos Bűnmegelőzési Napot 2019. április 12-én. A város az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén található, ezért a kapitányság egyenruhásai tevékenyen részt vettek a nagyszabású rendezvényen. A helyi rendőrök az érdeklődők részére a Mobil Bűnmegelőzési Centrumban modern vagyonvédelmi eszközöket mutattak be, a Bike Safe program keretében pedig lehetőség volt kerékpárok regisztrálására az országos nyilvántartásban.

A tematikus hetet 2019. április 12-én este az Érdi Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolában zárták az érdi rendőrök, a „Mentsétek meg Gordont!” elnevezésű, prevenciós interaktív játékkal.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7314763748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása