HA VAN PÉNZED, ÉRDEN IS GYORSAN LÉPJ: Ha jó nyári tábort akarsz a gyerekednek
2019. április 21. írta: Cseri Pali

HA VAN PÉNZED, ÉRDEN IS GYORSAN LÉPJ: Ha jó nyári tábort akarsz a gyerekednek

gyerektabor_1.jpg

Mielőbb foglalni a legnépszerűbb táborokba, a helyek ugyanis gyorsan "fogynak" - tanácsolta a szülőknek az InfoRádióban a Táborfigyelő vezetője, Tóth Béla.

A szülők többsége a felügyeleten és a szórakozáson túl a gyermek fejlesztését is elvárja a nyári táborban. A készségfejlesztő táborok játékos programjainál a gyerekek azt érzik a célirányos feladatok végrehajtásakor, hogy vidáman játszanak. Ezért abszolút motiváltak maradnak, és minden nap örömmel mennek a táborba - idézi a portál a szakértőt.

Szerinte a motiváltság és a jókedv segít abban, hogy az egyes fejlesztések végbe tudjanak menni a gyermekekben, akiknek fontos, hogy kialakuljon a problémamegoldó és a stresszkezelő képessége, fejlődjön az önbizalma és a kommunikációs készsége. Ugyanakkor a tábor nem "nyári iskola" - hangsúlyozta a szakértő.

(napi)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7814777974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása