ÉRD ÁLLATORVOSI LOVA: A Diósdi úti körforgalomnál, vajon Bács Istvánék személyes kérésére folyik a gányolás?
2019. április 22. írta: BoldogÉ

ÉRD ÁLLATORVOSI LOVA: A Diósdi úti körforgalomnál, vajon Bács Istvánék személyes kérésére folyik a gányolás?

diosdiut-korforgalom-erd0419.jpg

Valószínűleg nem utoljára írunk Érd egyik állatorvosi lováról, amelyet már többször felbontottak az utóbbi 2 évben, de valahogy nem akaródzik befejezni.

diosdiut-korforgalom-erd-szegelyjelolve.jpg

Már arra gondoltunk, lehet hogy személyes bosszú valamelyik ott lakóval szemben, vagy magát a körforgalmat nem szeretik Bácsék.

Mondhatjuk, csak akkor készül el, ha új városvezetés lesz?

A végleges és jelenleg érvényes előírások szerint - ami a terveken is látható -

A Töhötöm utcát be kellene kötniük végre, az eddig befejezetlen körforgalomba, de eddig mindig otthagyták és levonultak a kivitelezők a területről.

diosdikorforgalom-terkep.jpg

Hiába van meg most is továbbra sem sikerült az érvényben lévő tervek szerint teljesen befejezni a diósdi úti körforgalmat, pedig most is van egy újabb lehetőség

Az előző esetről ITT írtunk például, tovább vajúdnak a diósdi úti körforgalomnál! címmel.

diosdiut-korforgalom-erd0419-ujbekotes.jpg

diosdiut-korforgalom-erd0419-02.jpg

A most készült képeken is látható, hiába bontották fel, alakították át a területet, egyszerűen érthetetlen miért nem csinálják meg.

Ez megint  körforgalom gányolása, amihez még hozzátartozik, hogy a játszótérhez tartozó parkolót akkor meg kellene szüntetni.

Ezekben az esetekben az a bicskanyitogató, hogy konkrétan zajlik egy beruházás, amikor lenne erőforrás, idő és engedély megcsinálni, de újra és újra elmismásolják.

Vagy lehet, pont ez a cél, kerüljön minél többe?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4114780242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása