FILLÉREKÉRT ÉRDEN IS: Elképesztően olcsó mobilnet-szolgáltatás indul
2019. május 05. írta: Cseri Pali

FILLÉREKÉRT ÉRDEN IS: Elképesztően olcsó mobilnet-szolgáltatás indul

mobilnet.jpg

Saját mobilhálózatot indít a DIGI, 1000 forintért kapnak 50 giga mobilnetet a DIGI azon ügyfelei, akik a Telenorral kötött, és most megszűnő partnerség keretében kapták eddig a mobilnetet. Pletykák szerint 3500 forint lesz a korlátlan hívást és 50 giga adatforgalmat tartalmazó csomag a DIGI-nél, ha majd elindítják a hanghívás-szolgáltatást is.

A DIGI megszünteti a Telenoral kötött korábbi kereskedelmi kapcsolatát, és elindítja saját új mobilhálózatán az önálló mobilnetes adatszolgáltatását, az ügyfeleket erről levélben tájékoztatták.

A Media1 által megszerzett, az ügyfeleknek kiküldött tájékoztatólevelek alapján mindössze 1000 forintért 50 gigabájtnyi adatkeretet kínálnak fel azoknak, akik eddig a Telenorral kötött partnerség alapján kaptak mobilnetet a DIGI-nél. Ezek az árak kifejezetten olcsónak számítanak. Igaz, a maximális le- és feltöltési sebesség nem túl magas: a letöltés 15, a feltöltés 2 Mbit sebességű lesz másodpercenként a tájékoztatólevelek alapján.

Az egyelőre nem ismert, hogy kik és milyen feltétekkel tudják majd igénybe venni a szolgáltatást, így elvár-e a cég például hűségidőt, illetve az ország mely területein élők vehetik majd igénybe a DIGI mobilnetet.

A szakportál olyan, egyelőre hivatalosan nem megerősített, de bennfentes pletykákat is hallott, hogy akár már a hangszolgáltatást is bekapcsolhatják a hálózaton június elsején.  A havi díj 3500 forintba kerül majd a korlátlan beszélgetést, sms-t és 50 gigabájt adatforgalmat is magába foglaló csomag esetében.

(hvg)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8814808512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása