KÁROLY VAGYOK, SIMÓ KÁROLY! Fidesz droid 2.0, most elmondom a betanult szövegem
2019. május 07. írta: BoldogÉ

KÁROLY VAGYOK, SIMÓ KÁROLY! Fidesz droid 2.0, most elmondom a betanult szövegem

simo.jpg

Arra gondoltam, lehet, hogy Simó Károly fideszes szóvivő egy robot, egy érdi humanoid. Nem biztos, hogy így van, de a múltkori sajtótájékoztatóján igencsak megijedtem, amikor is Simó az európai parlamenti választások tétjérő beszélt.

Beszélt, semmit nem mondott, semmi újat legalábbis, amit ne mondanának már egy ideje a távvezérelt fideszes álpolitikusok. Tényleg, legalább a szövegbe, amit megkapott, legalább egy saját gondolatot beleszőtt volna, egy kis migránsujjnyi mondatot, egy nemzeti felkiáltójelet, de semmi. Ment a gépies duma, és annyi.

“A konklúzió az, hogy nem az illegális bevándorlók újraelosztására van szükség Európában, hanem olyan Európa kell, amely megvédi határait a tengeren és a szárazföldön” - mondta RobotKarcsink, és közben a szeme se rebbent, egy arcizma sem rándult.  

Már látom is az érdi politikust, ahogy elindul megvédeni a tengert - legalább az érdi záportározót, ahová búvárokat is vizionált - a migránsoktól, a magyart.

Androidunk beszélt még a választási fórumokról is, amelyeket nemsokára elindítanak. Akartam is kérni, hogy legyenek már ilyen fórumok, amikor kiadhatják a frusztrációjukat a fiúk, és ha lenyugodtak elkezdenek foglalkozni azzal, ami a dolguk. Komolyan, legyen minél több nemzeti pszichoterápia, csak a hallgatóságnak adjanak nemzeti füldugókat, nehogy megfertőződjenek szegények.

Hősünk még azt is mondta, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás a rabszolgatartóknak hoz olcsó munkaerőt, amivel őszintén beismerte, hogy a kormánypárt a legnagyobb elősegítője a rabszolgatartás megvalósításának, hiszen rengeteg ukrán, mongol ember dolgozik az ország gyáraiban.

Ezen az ellentmondáson kicsit elgondolkodhatott volna, ha beépítették volna ezt a programot a fejébe.

kép: politikus Facebook oldala

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10014813278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2019.05.07. 20:50:33

Amikor valaki lekötelezetté válik, eltűnik az emberség megnő a félelem "tudod Te is közénk tartozol". Ismerem közelről ez mit is jelent! Amikor főnök lettem azzal kezdte a felettesem, "most már közénk tartozol"! Nem fogadtam el, ezért állandó volt a konfliktus, azért mert az emberekért álltam ki! Nos ezek, közéjük tartoznak, tőlük függ a jólét és minden! Cinkossá váltak...Ennyi!
süti beállítások módosítása