RADIKÁLIS VÁLTOZÁSOK MÁTÓL ÉRDEN ÉS A DÉL-BUDAI AGGLOMERÁCIÓBAN! Tanulmányozza alaposan a buszmenetrendet
2019. május 11. írta: BoldogÉ

RADIKÁLIS VÁLTOZÁSOK MÁTÓL ÉRDEN ÉS A DÉL-BUDAI AGGLOMERÁCIÓBAN! Tanulmányozza alaposan a buszmenetrendet

buszjarat-erd-wikipedia.jpg

A Volánbusz tájékoztatása szerint a mai naptól rengeteg módosítás lép életbe Érden, Diósdon illetve a Dél-Budai agglomerációban

Lássuk először mi változik Érden:

Közvetlen autóbusz-járatok Érd, Autóbusz-állomás és az Iparos út között, helyben változik a 732-es és 733-as autóbuszvonalak menetrendje is.

Érden 733-as vonalszámmal új járatok közlekednek, melyek átszállás nélküli, közvetlen eljutási lehetőséget biztosítanak az Autóbusz-állomás és a Parkváros – az autópályától északra eső – „Iparos úti” városrésze között.

Ehhez kapcsolódóan változik a 732-es vonalszámú járatok útvonala és menetrendje is, az autóbuszok a Bem téri helyett az M0-ás autóúti csomópontban, a Felsővölgyi út irányából érik el az Iparos út térségét.

Érd, Főtér megállóhely kiszolgálásának bővítése

A 710-es, 712-es, 715-ös, 722-es és 742-es autóbuszok Érd, Kálvin tér helyett Érd, Főtér megállóhelyen állnak meg.

 

Hasonlóképpen 2019. május 11-től szombattól számos hálózati, menetrendi és tarifális fejlesztéssel könnyítjük meg a Budakeszin, Budaörsön, Diósdon és Törökbálinton közlekedők mindennapjait. Az intézkedéseknek köszönhetően jelentősen több járat indul az M4-es metróhoz, és a települések közötti utazás is kedvezőbbé válik az új környéki Dél-Buda Zónabérlettel.

A térségi önkormányzatok bevonásával előkészített módosítások részletesen:

A dél-budai agglomeráció (Budakeszi, Budaörs, Törökbálint és Diósd) tervezett közösségi közlekedési hálózata (pdf)

(via Volánbusz)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2114820996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása