ÍGY PRÓBÁLJÁK MEGRÉMÍTENI AZ ÉRDIEKET IS? Páncélosokat telepítenek a vidéki városokba
2019. május 17. írta: Cseri Pali

ÍGY PRÓBÁLJÁK MEGRÉMÍTENI AZ ÉRDIEKET IS? Páncélosokat telepítenek a vidéki városokba

tank.jpg

Páncélos járműveket telepítenek a vidéki városokba.

Csütörtökön egy soron kívüli kormányrendeletben 5 milliárd forintot adott a Terrorelhárítási Központnak Orbán Viktor - áll a Világgazdaság pénteki számában.

Jeszenszky Nándor kommunikációs vezető szerint speciális védőfelszereléseket, lövedékálló mellényeket, fegyvereket vásárolnak, és az éjjellátó képességeket is fejlesztik.

Sürgősséget élvez azon felszerelések lecserélése, melyeket a szervezet 2010-es alapítása idején szereztek be, mivel ezek garanciája lejár, illetve a szintén több éves, elhasználódott fegyverek pótlása. Ezen kívül a vidéki városokba is szeretnének olyan, létrával ellátott páncélozott bevetési járműveket vásárolni, melyeket a fővárosban rendszeresen használnak.

(atv)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8414832266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása