MINDEN ÉRDI EL TUD MENNI SZAVAZNI VASÁRNAP? Hogy állnak ehhez a cégek?
2019. május 21. írta: BoldogÉ

MINDEN ÉRDI EL TUD MENNI SZAVAZNI VASÁRNAP? Hogy állnak ehhez a cégek?

ep_velasztas.jpg

Egy normálisan működő országban nem is érdemelne figyelmet az alábbi felvetés.

Vajon a folyamatos munkarendben dolgoztató cégek és intézmények, május 26-án dolgozó alkalmazottai is el tudjanak menni szavazni?

A multik és számtalan beszállítójuk, továbbá a környező sok-sok egyéb raktározó, fuvarozó és szolgáltató, nagy - közepes és kicsi vállalkozás bizony vasárnap is munkába hívja - küldi az alkalmazottait.

Dolgoznak nagyon sokan 12 órás műszakban is. Dolgoznak az orvosok, nővérek, ápolók mentősök. Dolgoznak az eladók a plázákban és a szupermarketekben.  És dolgoznak a rendőrök, tűzoltók is.

Viszont ők is szavazó polgárok, akiknek fontos, hogy le tudják adni vasárnap a szavazatukat.

Úgy tudjuk, hogy jó néhány jelentős számú munkavállalót foglalkoztató üzem az előző országos választáson úgy szervezte a műszakot, hogy aki akart, az el tudott menni szavazni.

Tiszteletreméltó figyelmesség, amelyet reméljük most is megismételnek. És reméljük minden munkaadó, lehetővé teszi, hogy a vasárnap munkát végző szavazó polgároknak legyen lehetőségük leadni a szavazatukat!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr514842380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása