T.MÉSZÁROS PÖRÖG: ÉRD BANDI BÁCSIJA, NEM BÍR LEÁLLNI! Biztos őt akarják a diákok?
2019. május 24. írta: BoldogÉ

T.MÉSZÁROS PÖRÖG: ÉRD BANDI BÁCSIJA, NEM BÍR LEÁLLNI! Biztos őt akarják a diákok?

tma-diakonkorijeloltek-2019-tma-fboldal.jpg

Az jutott eszembe, megint vicceskedik a T. Mészáros tanító bácsi, amikor megláttam, természetesen hol máshol, mint a kép közepén.

Csupán a gyerekek életkora miatt nem írjuk, hogy a polgi megint politikai pedofíliás hajlamait éli ki, plusz rossz fényt vetne a diákokra. De az a kérdés nagyon ordít, hogy TÉNYLEG NEM LEHET KIBÍRNI?

Vajon ilyenkor mi motoszkálhat a fejében, ettől fiatalabbnak hiszi magát, vagy ez csupán választási fogás?

Netalán a gyerekek nem mondhatnak önállóan 2 szót, nehogy rosszat szóljanak? Persze az is lehet, hogy az érdi fideszes kampányguruk így tesznek önkritikát, hogy szembesítsék T. Mészárost, abba kellene neki hagynia!

Persze nekünk az az ötletünk támadt, most már az ifjúsági önkormányzati választáson kellene! Hátha ott még nem ismerik annyian és megválasztják?

Döntsék el Önök, mi motiválhatja a csatornapénzekkel el nem számoló városvezetőt ilyenkor!

kép: T.Mészáros András Facebook oldala

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9214857126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása