HASÍT A DK ÉS A MOMENTUM ÉRDEN IS! A Fidesz picit növelte támogatottságát
2019. május 26. írta: BoldogÉ

HASÍT A DK ÉS A MOMENTUM ÉRDEN IS! A Fidesz picit növelte támogatottságát

fidesz-dk-momentum-ep2019eredmeny.jpg

Országosan a Magyar Nemzet értesülései alapján 88 százalékos feldolgozottságnál 53 százalékkal vezet a Fidesz-KDNP az EP-választáson, ez 13 EP-képviselőt jelentene a kormányzópártoknak.

Az idei EP választások nagy nyertese a második helyezett Demokratikus Koalíció, amely 16 százalékon áll, és így 4 képviselőt juttathatna az Európai Parlamentbe, illetve a mostani adatok szerint a 9 százalékos Momentum, amelynek 2 jelöltje lenne befutó.

A jelenlegi eredmények szerint a mostani választások nagy vesztesei, a Jobbik (7 százalék) és az MSZP-Párbeszéd szövetség (7 százalék), amelyek 1-1 képviselőt küldhetnek Brüsszelbe.

Az eddig ott képviselővel rendelkező LMP pedig gyakorlatilag megsemmisült, 2 százalék alatti eredmény várható tőle.

A fentieket egyébként a szivárgó érdi szavazóköri eredmények is alátámasztják.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4914863220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása