MIÉRT SZAVAZZ AZ LMP-re ÉRDEN IS: Európa zöld lesz, vagy egyáltalán nem fog létezni!
2019. május 26. írta: BoldogÉ

MIÉRT SZAVAZZ AZ LMP-re ÉRDEN IS: Európa zöld lesz, vagy egyáltalán nem fog létezni!

lmp-epvalasztas2019.jpg

Röviden itt a választás előtt közvetlenül megnézzük, mit gondolnak az ellenzéki pártok, miért pont rájuk húzza kedves választópolgár az X-et, ha elmegy szavazni.

A Lehet Más a Politika szerint olyan Európai Parlamentet kell, amelyik végre felveszi a harcot a klímaváltozással. Az egyik legfontosabb, hogy a multik Európája helyett az emberek Európáját építsük, mely képes biztonságot, stabilitást és fenntartható jövőt nyújtani a magyar emberek számára is.

Május 26-án nem egyszerűen pártok, eszmék vagy ideológiák között választunk, hanem jövőt választunk. Az Európai Parlamenti választás tétje nem lehetne ennél nagyobb, éppen ezért a felelősségünk is hatalmas. A klímaváltozás olyan globális problémává nőtte ki magát, amit csak közösen és csak azonnal elkezdve tudunk megfékezni. 10-12 évünk van cselekedni, különben a folyamatok visszafordíthatatlanná válnak. Az LMP a választástól függetlenül is felszólította a kormányt, hogy hirdessen klímavészhelyzetet.  

Május 26-án világos lesz a választás azok között, akiket nem érdekel, sőt, akár még tagadják is a klímaváltozás létét és azok között, akik azt mondják: ez az első számú fenyegetés, amivel szembe nézünk. Csak az LMP-re leadott szavazat a garancia arra, hogy olyan politikusok kerüljenek be az Európai Parlamentbe, akik nem csak tudják, mit kell tenni, de képesek arra, hogy kikényszerítsék a szükséges döntéseket. Ezért kell elmenni választani most vasárnap és az LMP-re, Magyarország Zöld Pártjára szavazni. Európa zöld lesz, vagy nem lesz!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6614862214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása