ÉRDI RENDŐRÖK UNOKÁZÓS CSALÓKAT FOGTAK! Csütörtökön battán garázdálkodtak
2019. május 27. írta: BoldogÉ

ÉRDI RENDŐRÖK UNOKÁZÓS CSALÓKAT FOGTAK! Csütörtökön battán garázdálkodtak

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya együttműködve a Monori, a Dunakeszi és az Érdi Rendőrkapitányság munkatársaival elfogott egy nőt és egy férfit, akik csalás bűntett elkövetésével gyanúsíthatók.

A 25 éves nő és a 36 éves férfi ezidáig ismeretlen tettestársa, május 23-án délután 5 órakor egy idős nőt vezetékes telefonon felhívott, magát a sértett fiának kiadva. A férfi arra hivatkozott, hogy balesetet szenvedett és pénzt kért.

Az idős nő elhitte, hogy a hívó fél a hozzátartozója és beleegyezett a kért összeg átadásába. Ezt követően Sz. Regina és L. Béla még aznap, este 7 körül egy gépkocsival megjelentek a sértett százhalombattai lakóhelyén, ahol a 25 éves nő a kicsalt több százezer forint készpénzt átvette, amelynek során a rendőrök őket tetten érték és elfogták.

A budapesti lakosokat a rendőrök előállították az Érdi Rendőrkapitányságra és - őrizetbe vételük mellett - csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amelyet 2019. május 26-án az illetékes bíróság elrendelt.

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai az eljárás során vizsgálják, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatók-e további hasonló bűncselekmények elkövetésével.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8214864130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása