HA ILYEN JÁTÉKOT VETT AZ ÉRDI LIDLBEN, VIGYE VISSZA! Veszélyes a gyerekekre
2019. május 27. írta: BoldogÉ

HA ILYEN JÁTÉKOT VETT AZ ÉRDI LIDLBEN, VIGYE VISSZA! Veszélyes a gyerekekre

lidl.jpg

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívja bizonyos Playtive junior Fa játék elefánt játékát.

fa_elefant-lidl-hu.jpg

A termék azonosítója:

  • alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám
  • HG04414 modellszám
  • 11/2018 verziószám látható.

A visszahívás oka, hogy a kerekek rögzítése meglazulhat, ezáltal apró, lenyelhető részek keletkezhetnek. Az apró részek lenyelése babáknál és kisgyermekeknél sérülést okozhat.

Ezért arra kérik a vásárlókat, ne használják tovább a terméket.

A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2019. április 4. és 2019. május 15.között volt kapható.

A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is –természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag ezeket a termékeket érinti. A „Playtive junior” márka további termékeire illetve más fa játékokra a visszahívás nem vonatkozik.

(lidl)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9914863754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása