HÉTFŐTŐL ÉRDEN IS FOKOZÓDNAK A ZSARUK! Gyorsan ugorhat a jogsid
2019. június 01. írta: BoldogÉ

HÉTFŐTŐL ÉRDEN IS FOKOZÓDNAK A ZSARUK! Gyorsan ugorhat a jogsid

rendoriellenorzes-erd-police-hu.jpg

Egy újabb össz európai ellenőrzési akcióban az ittas és bódult állapotú járművezetők kiszűrésére fókuszálnak június 3. és június 9., azaz hétfő és vasárnap között.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves akcióterve alapján a rendőrség ezekben a napokban, Magyarország egész területén fokozott közúti ellenőrzést végez az ittas és bódult állapotú járművezetők kiszűrésére.

Az ellenőrzések célja a közlekedésbiztonsági helyzet javítása. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714873268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása