AZ ÉRDI FIDESZESEK JELÖLTJE: CSATORNÁS BANDI BÁ! Ők még alkalmasnak tartják
2019. június 07. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDI FIDESZESEK JELÖLTJE: CSATORNÁS BANDI BÁ! Ők még alkalmasnak tartják

tmeszarosandras-altalukkuldott.jpg

És, kihirdették a helyi narancsos csoportosulás verdiktjét!

Azt írják közleményükben:

“A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség érdi szervezete mai taggyűlésének döntése értelmében javasolja, hogy a Fidesz T. Mészáros Andrást indítsa Érden a polgármesteri tisztségért.

T. Mészáros András 2006 óta szakmailag megalapozott koncepciót végrehajtva dolgozik Érd építésén. Soha akkora fejlődés nem volt a városban, mint amióta ő Érd polgármestere.

A város előtt álló további feladatok sikeres végrehajtásához szükség van az ő tapasztalatára, elkötelezettségére és városszeretetére.”

Arról most sem írnak, hogy elszámolnak-e végre a csatornapénzekkel illetve mikor fognak elkezdeni végre rendesen utakat építeni!

Abban persze biztosak vagyunk, hogy Bandi bá erre is fog mondani valamit a kampányban, hogyan hiúsította meg ezeket is a balliberális-Soros-migráns simogató ellenzék!

Kíváncsian várjuk!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2714883848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása