HA ÉRDRŐL EGY AQUAPARKBA MENNÉL! Medence rangsor és hol, mennyiért csobbanhatsz
2019. június 16. írta: BoldogÉ

HA ÉRDRŐL EGY AQUAPARKBA MENNÉL! Medence rangsor és hol, mennyiért csobbanhatsz

aquapark_orfu-termalfurdo_hu.jpg

Az érdeklődés a strandok és fürdők iránt, a kánikula beköszöntével még nagyobb lesz a nyári szezonban, ezért a Pénzcentrum segítségével összeszedtünk néhány fontos infót a magyarországi aquaparkokról.

Két fontos paramétert emelünk ki, egyrészt a szezonális árakat, másrészt a fürdőket a csúszdák száma alapján is rangsoroltuk.

Azt régóta tudjuk, hogy hazánk gyógyvíz- és fürdőnagyhatalom, ennek pedig nyáron is maximálisan élvezhetjük az előnyeit. Hazánkban 22 fürdőhelyet sorolnak az aquapark kategóriába, izgalmas vízi élményeket kínáló medencéi és csúszdái alapján.

A 22 magyar aquapark közül a rangsorban az első helyet megszerző Hungarospa Hajdúszoboszló 45 medencével várja a fürdőzőzni vágyókat! A ranglista második helyét elfoglaló Bükfürdő Thermal & Spa 34, a harmadik helyet megszerző Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő pedig 20 medencével büszkélkedhet. Nem csak sok, hanem sokféle medence található a magyar aquaparkokban: fedett és kültéri úszómedence, strandmedence, élmény- és hullámmedence, gyógymedencék és gyermekmedencék, és emellett rengeteg más szolgáltatás is, kezdve a csúszdáktól, a szaunákon át a masszázsig.

aquapark-csuszdak.jpg

Az lap által felmért, az aquaparkok megítélését döntően befolyásolóban tényező, a csúszdák száma. A csúszdák számát tekintve egyértelműen az Aquarena Mogyoród áll az élen, 26 csúszdájával, ezt követi a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont 18 csúszdával, amelytől a rangsorban harmadik Aquacinema Kisvárda is csak 1 csúszdával van "lemaradva". Viszont a medencerangsorban dobogós Hungarospa Hajdúszoboszló is büszkélkedhet 15, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is 14 csúszdával.

És akkor nézzük a hazai aquaparkokat sorban, hol milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe, és mennyibe kerül a belépő. A belépőknél mindig az egész napos, összes szolgáltatást magába foglaló jegyárakat vettük figyelembe, a félnapra, néhány órára szóló, vagy korlátozott medence- és csúszdahasználatot biztosító jegyekről a fürdők honlapján érdemes tájékozódni.

aquaparkjegyarak.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2714896990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása