HÁROM NŐI RUHATOLVAJT KERESNEK A ZSARUK ÉRD KÖRNYÉKÉN: Ha valamit tud róluk, jelezze
2019. június 19. írta: Cseri Pali

HÁROM NŐI RUHATOLVAJT KERESNEK A ZSARUK ÉRD KÖRNYÉKÉN: Ha valamit tud róluk, jelezze

ruhalpi.png

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás vétség gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három nő 2019. május 24-én 13 óra 30 perc körül egy Nagytétényi úton található üzletből ruhákat lopott.

A három feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az egyik nő 25 év körüli, átlagos testalkatú, sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fehér, rövid ujjú felsőt és sötét nadrágot viselt, bal vállán egy fekete nagyméretű kézitáskával.

A másik nő 35 év körüli, molett testalkatú, mindkét karján tetoválás látható. A nő sötét felsőt és sötét nadrágot viselt.

A harmadik nő 55 év körüli, hosszú, szőke hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor zöld, rövid ujjú felsőt, világos színű farmert viselt, és bal vállán világos színű táskát hordott magával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714901570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása