T. MÉSZÁROSÉK ÚJABB ÉRDI GÁTLÁSTALANSÁGA: A hosszú nyelv mellé, bölcsiseket használnak politikai videóban
2019. június 19. írta: BoldogÉ

T. MÉSZÁROSÉK ÚJABB ÉRDI GÁTLÁSTALANSÁGA: A hosszú nyelv mellé, bölcsiseket használnak politikai videóban

tma-novakkatalin-bolcsisgyerekek.jpg

Soha nem fognak leszokni a poltikusok a gyerekek felhasználásáról, vagy ütősebb kifejezéssel élve politikai pedofíliáról, ami azért lássuk be, sokat elmond a kurzus erkölcsi állandójáról.

Különösen szomorú, amikor egy nő, esetleg családanya is beleáll ebbe a dologba, és szemrebbenés nélkül hagyja, hogy gyerekeket áldozzanak fel a politika oltárán. Így volt ez sajnos Érden Novák Katalin államtitkár asszonnyal is. Úgy látszik, T. Mészáros András már nem csak a saját érdekeiért használja fel az érdi gyerekek egy részét, hanem “ki is árusítja” őket a mostani kormány tagjainak. A lényeg, hogy fényes legyen minden popó, ugye.

Ráadásul még büszkélkedik is vele a Facebook-oldalán, hogy micsoda gátlástalanságot művelt. Vajon azok az érdi szülők mit szóltak hozzá, akik látták a gyereküket, ebben a kis kampányvideóban. Mert ne felejtsük el, kampány van. És az bölcsődevezető, vajon mit gondolt magában, mire használják fel az általa vezetett intézményt.

“Múlt héten találkoztunk egy érdi családi bölcsődében Novák Katalin államtitkár asszonnyal, aki bejelentette, hogy a kormány jövőre 52 milliárd forintot biztosít a három év allatti gyermekek ellátására. Közben épülnek az óvodák, általános és középiskolák a városban, s reményeink szerint új bölcsőde épülhet hamarosan”- dicsekedik T. Mészáros.

A pár másodperces videón még jól rá is közelítenek fideszes államtitkár fejére, hogy legyen egyértelmű, miért is készült ez a videócska.

És akkor mindenki gondolja át, mennyire hiteles és őszinte gesztus, hogy az államtitkár a gyerekekkel játszik, teszi mindezt azért, hogy emiatt lehessen nyomni a propagandát.

Gyomorforgató.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4014902060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása