VÉRCIKI, AZ ÉRDIEK HIÁBA AKARJÁK MÉSZÁROS LŐRINC MEZÉT! Egyelőre csak tévében nézhetjük
2019. június 21. írta: BoldogÉ

VÉRCIKI, AZ ÉRDIEK HIÁBA AKARJÁK MÉSZÁROS LŐRINC MEZÉT! Egyelőre csak tévében nézhetjük

2rule-logo-startlap-hu.jpg

Már a TV2-n futó Tények-ben sem bízhat az ember, fogalmazhatnánk kissé szarkasztikusan.

Pedig nekik tűzközeli információjuk lehet a Mészáros Lőrinc birodalom történéseiről, a gyanútlan tévénéző, még készpénznek is vehetné.

„Mától kapható egy magyar sportszergyártó cég többféle terméke a világ egyik vezető sportkereskedelmi-cégcsoportjánál, és annak 12 magyarországi üzletében. Ez a sportszerkereskedő azok közé tartozik, amely elkötelezett Magyarország mellett” – mondták beharangozóként a Tények tegnap esti adásában.

Szóval az igazi szittya magyar sportrajongók már ostromolhatnák is az alig reklám ízű szöveg után az üzleteket, hiszen az ígéret szerint mostantól kaphatók a 2Rule termékek az Intersportnál. A Tv2 hírében Mészáros Lőrinc nevében kiejtése nélkül szép lassan felsorolták mibe öltözhetnek a rajongók.

Kicsit később megszólalt, a cég egyik arca Bendikt Bernadett is, habár bevalljuk nem tudtuk kihámozni mit is akart velünk közölni.

Szerinte 2018-ban a 2rule márka életében a piacra lépés éve volt, idén pedig  azt szeretnék, hogy most már ne csak a sportklubok vegyenek, hanem viszontláthassák a polgárokon is a termékeket.  Amint plasztikusan fogalmazott:

„A 2rule az egy olyan ősi hagyományos magyar név, ami nagyon jól szimbolizálja azt, hogy ez egy hazai termék”

Hát, ja. Már Árpád apánk is ebben nyomta.

Úgy tűnik azonban, hiába a Lőrinc tévés beharangozó, az Index újságírója hiába szeretett volna egy fantasztikus mezt vásárolni, nem jött össze.

Kemény logisztikai kihívás hátráltathatja a márka sikerét, ha még a központi üzletben sem érkeztek meg a 2Rule termékei.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3414905232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása