EZT A LOPÓS NŐT KERESSÜK A SZOMSZÉDBÓL! Ha két hónap után emlékszik rá, szóljon a zsaruknak
2019. június 22. írta: BoldogÉ

EZT A LOPÓS NŐT KERESSÜK A SZOMSZÉDBÓL! Ha két hónap után emlékszik rá, szóljon a zsaruknak

korozes-szigetsztmiklos_3168.jpg

A szigetszentmiklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A szigetszentmiklósi rendőrök nyomozást folytatnak lopás miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2019. április 11-én 18 óra körüli időben, egy szigetszentmiklósi bevásárlóközpontban több ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a ruhákat ellopta.

korozes-szigetsztmiklos_3168-02.jpeg

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható nőt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1714906370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása