MEGINT ÉRDI UNOKÁZÓS CSALÓKAT FOGTAK (VIDEÓN)! Aljas módon, kórházi alkalmazottaknak adták ki magukat
2019. július 02. írta: BoldogÉ

MEGINT ÉRDI UNOKÁZÓS CSALÓKAT FOGTAK (VIDEÓN)! Aljas módon, kórházi alkalmazottaknak adták ki magukat

penz-kiteritve-police-hu.jpg

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak két nőt és két férfit, akik csalás elkövetésével gyanúsíthatók.

A nyomozás adatai szerint V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert néhány napja, június 27-én 14 óra körül gépjárművel megjelentek a biatorbágyi sértett lakásánál. A 37 éves H. Matild a csengetésre ajtót nyitó időskorú sértettnek egy kórház munkatársaként mutatkozott be és azt mondta neki, hogy a lánya balesetet szenvedett és a kórházi ellátásra pénzt kért az idős asszonytól.

A 88 éves sértett elhitte a kitalált történetet és több millió forintot adott át a csalónak, aki ezt követően egy pénzzel teli borítékot is kivett az idős nő kezéből, majd kiszaladt a házból és társaival együtt elmenekült a helyszínről. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

A két jászladányi és a két érdi lakost a rendőrök két nappal később, június 29-én a reggeli órákban otthonukban elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra  és - őrizetbe vételük mellett - csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrök a gyanúsítottaknál végzett kutatás során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták és lefoglalták, valamint további nyomozati cselekmények során készpénzt, műszaki cikkeket és gépjárműveket foglaltak le a vagyonvisszaszerzés biztosítása érdekében.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4714922072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása