ELKÉPESZTŐ ÉRDI AUTÓRABLÁS! Még a benzinkutast is elütötte, aztán gyorsan elkapták (VIDEÓVAL!)
2019. július 04. írta: BoldogÉ

ELKÉPESZTŐ ÉRDI AUTÓRABLÁS! Még a benzinkutast is elütötte, aztán gyorsan elkapták (VIDEÓVAL!)

Az érdi rendőrök rövid időn belül elfogták a helyi férfit.

Kedden éjszaka, fél tizenegykor történ az eset. Sz. János, a 36 éves elkövető, a Csanád utcában “észrevett” egy autót, amely az utcán állt járó motorral. Rögtön bevágódott az Opelba, hogy azt eltulajdonítsa. Ezt észlelte az autó sofőrje, a jármű vezető oldali ajtajához futott, ahol a lehúzott ablakon benyúlt és megragadta a férfi ruházatát, aki ekkor nagy sebességgel elindult, közben a sértettet a gépkocsi mellett húzta. Ekkor az autó tulajdonosa elengedte a rabló ruházatát, aki a járművel elhajtott. A gépkocsi tulajdonosa az eset következtében az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Ezt követően Sz. János a járművel egy érdi benzinkútra hajtott, ahol tankolt, majd fizetés nélkül távozott, amiben a benzinkút alkalmazottja megpróbálta megakadályozni, akit ennek során majdnem elütött. A rendőrök a férfit az esetről történt bejelentést követő 20 percen belül az Iparos úton megállították és elfogták.

A járőrök a férfit előállították az Érdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1614925726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi Baján 2019.07.04. 13:51:46

Dicséret a rendőröknek.
süti beállítások módosítása